Nieuws

Kerstmarkt

Vanaf 14.30 uur is er een gezellige Kerstmarkt met diverse kraampjes, gluhwein, live-muziek, grote en kleine vuurkorven, verse wafels en de kindervoorstelling " 't Sjterke van Azerao". De markt wordt georganiseerd door de Promotiewerkgroep Asenray i.s.m. het Spikkerdal.

Wijn-spijs Barbecue

Op vrijdag 25 augustus 2017 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijke barbecue voor u verzorgen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail of telefoon.

Oogstfeest

Het jaarlijkse oogstfeest vindt dit jaar op 17 september 2017 plaats. Wij gaan weer voor een gevarieerd programma zorgen voor jong en oud! Natuurlijk is er dit jaar weer live muziek.
Aanvang 13.30 uur. Graag tot dan!

Eerdere nieuwsberichten


Paaseieren rapen!

Op eerste paasdag 16 april 2017 komt de paashaas weer op bezoek. De paashaas zal dan weer paaseieren verstoppen voor de kinderen. Ook zorgen wij voor een springkussen. Aanvang is 11 uur.

Wijn-spijs Asperge

Op vrijdag 26 mei 2017 is het weer zo ver. Die avond vindt onze jaarlijkse wijn-spijs avond asperge plaats in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijk menu voor u samenstellen met als thema asperge. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail of telefoon.

Oogstfeest

Het jaarlijkse oogstfeest vindt dit jaar op 18 september 2016 plaats. Wij gaan weer voor een gevarieerd programma zorgen voor jong en oud! Natuurlijk is er dit jaar weer live muziek.
Aanvang 13.30 uur. Graag tot dan!

Paaseieren rapen!

Op eerste paasdag 27 maart 2016 komt de paashaas weer op bezoek. De paashaas zal dan weer paaseieren verstoppen voor de kinderen. Ook zorgen wij voor een springkussen. Aanvang is 11 uur.

Wijn-spijs Barbecue

Op vrijdag 19 augustus 2016 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijke barbecue voor u verzorgen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail of telefoon.

Wijn-spijs avond asperge

Wij organiseren samen met La Joie du Vin een wijn-spijs avond met als thema asperge. Op vrijdag 29 april 2016 bent U van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Deelname kost € 42,50 p.p. Ook dit keer zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus tijdig via e-mail.

Lichtjestocht

Zondag 13 december 2015 vanaf 16 uur start de tocht op Het Spikkerdal, Spik 165a.
Deelname is 2 euro per persoon. Dit is inclusief één consumptie en een wafel. U kunt zich aanmelden bij Café De Keizer of Het Spikkerdal.

Sint Maarten

Op zaterdag 7 november 2015 viert Asenray weer het Sint Maarten feest. Ook dit jaar wordt weer voor een groot vuur gezorgd.

Wijn-spijs Wild

Ook dit jaar organiseren wij weer samen met La Joie du Vin een wijn-spijs avond rond het thema wild. Op vrijdag 30 oktober 2015 bent U weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ook dit keer zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus tijdig via e-mail.

Oogstfeest

Het jaarlijkse oogstfeest vindt dit jaar op 20 september 2015 plaats. Wij gaan weer voor een gevarieerd programma zorgen voor jong en oud! Natuurlijk is er dit jaar weer live muziek.
Aanvang 13.30 uur. Graag tot dan!

Paaseieren rapen!

Op eerste paasdag 5 april 2015 komt de paashaas weer op bezoek. De paashaas zal dan weer paaseieren verstoppen voor de kinderen. Ook zorgen wij voor een springkussen en kunnen de kinderen pony rijden.


Wijn-spijs Wild

Ook dit jaar organiseren wij weer samen met La Joie du Vin een wijn-spijs avond rond het thema wild. Op vrijdag 31 oktober 2014 bent U weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ook dit keer zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus tijdig via e-mail.

Lichtjestocht

Op zondag 14 december 2014 vindt dit jaar de lichtjestocht plaats. De lichtjestocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkgroep Promotie Asenray. Meer informatie volgt nog.

Oogstfeest

Het jaarlijkse oogstfeest vindt dit jaar op 21 september 2014 plaats. Wij gaan weer voor een gevarieerd programma zorgen voor jong en oud! Natuurlijk is er dit jaar weer live muziek.
Aanvang 13.30 uur. Graag tot dan!

Wijn-spijs Asperge

Op vrijdag 9 mei 2014 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Het thema is asperge. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail.

Paaseieren rapen!

Op eerste paasdag 20 april 2014 komt de paashaas weer op bezoek. De paashaas zal dan weer paaseieren verstoppen voor de kinderen. Ook zorgen wij voor een springkussen en kunnen de kinderen pony rijden.

Italiaanse wijn-spijs avond

Op vrijdag 21 maart 2014 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijke Italiaanse avond voor u verzorgen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail.

Nieuwe website

De website van Het Spikkerdal is vernieuwd. Niet alleen de lay-out is helemaal veranderd, ook zijn er enkele nieuwe onderdelen toegevoegd aan de website. Zo is het vanaf nu mogelijk om online te boeken, is er een vernieuwde routebeschrijving en is er informatie over feestjes en partijen toegevoegd.

Wijn-spijs Wild

Op vrijdag 18 oktober 2013 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijke wildavond voor u verzorgen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail.

Oogstfeest

Het jaarlijkse oogstfeest vindt dit jaar op 22 september 2013 plaats. Ook dit jaar zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud! Natuurlijk is er dit jaar weer live muziek.
Aanvang 13.30 uur. Graag tot dan!

Wijn-spijs Barbecue

Op vrijdag 16 augustus 2013 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Wij gaan weer een heerlijke barbecue voor u verzorgen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail.

Wijn-spijs Asperge

Op vrijdag 3 mei 2013 organiseren we een wijn-spijs avond in samenwerking met La Joie Du Vin. Het thema is asperge. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig via e-mail.

Paaseieren rapen!

Op eerste paasdag zondag 31 maart 2013 zal de paashaas weer een bezoek brengen aan Het Spikkerdal. Kinderen kunnen dan samen met de paashaas naar de eitjes zoeken. Verder zal er voor de kinderen nog een springkussen zijn. Natuurlijk kan er ook weer pony gereden worden. Graag zien we u dan op Het Spikkerdal.